- Герань
Дата регистрации : 2020-12-27
Чи варто купляти іригатор для догляду за ротовою порожниною?
Пн Дек 11, 2023 1:39 pm
Доброго дня. Друзі, хто користується іригаторами для догляду за ротовою порожниною? Що ви можете сказати про них? Як вони працюють і чи справді вони корисні? Варто іх купувати чи це гроші на вітер?
- kateostin
Дата регистрации : 2021-10-29
Re: Чи варто купляти іригатор для догляду за ротовою порожниною?
Пн Дек 11, 2023 1:42 pm
Я особисто користуюся іригатором вже кілька місяців, і результат вражає. Зуби та ясна виглядають немовби краще. Особливо це актуально для тих, хто має брекети. Для мене особисто іригатор став важливою частиною щоденної гігієни.
- ватрушка
Дата регистрации : 2020-12-27
Пн Дек 11, 2023 1:44 pm
Ірригатор для порожнини рота - це пристрій, який використовує струмінь води або розчину для очищення міжзубних просторів та масажу ясен. Він допомагає видаляти залишки їжі та зубний наліт, запобігаючи виникненню карієсу та захворювань ясен.
- tirahoh
Дата регистрации : 2021-02-15
Пн Дек 11, 2023 1:49 pm
Іригатор https://allo.ua/ua/irrigatory/ – це прекрасний інструмент для покращення здоров'я порожнини рота. Він працює на принципі викидання струменю води під тиском, шо дозволяє ефективно видаляти залишки їжі та наліт, які часто залишаються між зубами. Також іригатор допомагає масажувати ясна, покращуючи кровообіг та загальний стан ясен.
За час іригатора я помітив, що зменшилася кровоточивість ясен, зуби стали більш білосніжними, і відчуваються свіжіше. Особливо це буде корисно тим, хто користуєтеся брекетами, оскільки ірригатор дозволяє легко добиратися до труднодоступних місць.
За час іригатора я помітив, що зменшилася кровоточивість ясен, зуби стали більш білосніжними, і відчуваються свіжіше. Особливо це буде корисно тим, хто користуєтеся брекетами, оскільки ірригатор дозволяє легко добиратися до труднодоступних місць.
Права доступа к этому форуму: