- ватрушка
Дата регистрации : 2020-12-27
Стресс - що робити?
Вс Окт 23, 2022 10:21 pm
Доброго вечора. Зараз дуже стресове життя. Розкажіть, що ви робите, що зберегти душевний спокій. Може, є у когось свою секрети, поділитеся.
У мене щось останнім часом нічого з цим не виходить.
- kateostin
Дата регистрации : 2021-10-29
Re: Стресс - що робити?
Вс Окт 23, 2022 10:24 pm
Зараз для українців є багато безкоштовних программ психологічної допомоги, які допомагають впоратися зі стресом. Нікуди не треба йти, професійний психолог онлайн буде проводитися з вами бесіду.
- Герань
Дата регистрации : 2020-12-27
Вс Окт 23, 2022 10:27 pm
Я такі нескладні правила, які приведуть ваші думки, тіло у нормальний стан. Та ви їх наверно самі знаєте. Восьмигодинний сон, здорове харчування, спілкування з природою, за потреби - спілкування з тими людьми, яки не є для вас токсичні. Треба вірити у гарне ) .
- tirahoh
Дата регистрации : 2021-02-15
Вс Окт 23, 2022 10:38 pm
ватрушка пишет:Доброго вечора. Зараз дуже стресове життя. Розкажіть, що ви робите, що зберегти душевний спокій. Може, є у когось свою секрети, поділитеся.
Людина по своїй природі досить лінива істота. Їй краще піти в аптеку, купити чарівну пігулочку, з'їсти, водичкою запити - й щоб усе погане пішло. Я не говорю про якійсь там психотропні. Ні, це тільки по рецепту лікаря. Можна, наприклад,. купити настоянку трав, таких як пустирник, валеріана, ромашка.
Непогано ще допомагає при стресі Магній В6. Там є магній та вітамін В6 - усе, що необхідно для нервової системи.
Я Магній В6 нещодавно у Ужгороді у аптеці D.S. https://apteka-ds.com.ua/city/uzhhorod купував. Він там недорого коштує.
Права доступа к этому форуму: