- jekalopah
Дата регистрации : 2023-02-13
Найбільша складність у своїй компанії
Пн Фев 13, 2023 12:39 pm
Чоловіки завжди хотіли запитати вас ось про що: якщо ви володієте власною компанією, з чим у вас була найбільша складність і як ви їЇ подолали?
- succotash956
Дата регистрации : 2023-02-14
Re: Найбільша складність у своїй компанії
Чт Фев 23, 2023 11:35 am
Доброго дня, вау, це чудове питання, але я не впевнений, що зможу згадати його відразу. Однак, мабуть, нещодавно у моєму житті був один випадок, коли я займався бухгалтерією у своїй компанії. Незабаром до мене приїхала інспекція та виписала низку штрафів, і я мало не втратив компанію. Однак я швидко зреагував, знайшов і замовив бухгалтерські послуги, дівчата швидко все упорядкували, так що можна сказати відбувся легким переляком і кількома невеликими штрафами, урок виніс на все життя, завжди такі справи краще довірити професіоналам, а не вдавати з себе супер директора!
- jekalopah
Дата регистрации : 2023-02-13
Ср Мар 01, 2023 1:41 pm
Це дуже цікава історія, до речі, вона може допомогти багатьом уникнути таких же труднощів.
- hmelnickaae324
Дата регистрации : 2023-03-02
Чт Мар 02, 2023 1:35 pm
У мене була подібна ситуація, у мене були бухгалтери які робили вигляд що працюю і коли я загартувала аудит на свою компанію, то після перевірки я всіх звільнила тому що вони взагалі не виконували свою роботу, і складність була в тому, щоб найняти справжніх професіоналів!
Права доступа к этому форуму: