- ватрушка
Дата регистрации : 2020-12-27
Де можна купити якісні диски R14?
Вс Май 07, 2023 11:41 am
Привіт! Я купив Фольксваген Пассат і хочу замінити диски на R14. Але я не знаю, які диски краще вибрати. Може хтось порадить? дуже шукаю якісні варіанти щоб не наодин рік.
- gehaj
Дата регистрации : 2022-01-15
Re: Де можна купити якісні диски R14?
Вс Май 07, 2023 11:42 am
Привіт! Я вже давно користуюся дисками R14 на моєму Пассаті. Я рекомендую звернути увагу на бренди, такі як BBS, OZ, Borbet. Вони мають високу якість і стильний дизайн, так зарзу замітн.
- Герань
Дата регистрации : 2020-12-27
Вс Май 07, 2023 11:43 am
Вітаю! Якщо ви хочете підібрати диски для вашого Пассата, то варто врахувати такі параметри, як розмір, ширину, висоту, відстань між отворами для кріплення та діаметр центрального отвору.
- tirahoh
Дата регистрации : 2021-02-15
Вс Май 07, 2023 11:47 am
Всім привіт. З повагою, я б рекомендував вам звернутися до дилера Фольксваген, оскільки диск R14 https://avtodiski.net.ua/ua/disk/diametr-14 має певні вимоги щодо розміру та параметрів кріплення.Герань пишет:Вітаю! Якщо ви хочете підібрати диски для вашого Пассата, то варто врахувати такі параметри, як розмір, ширину, висоту, відстань між отворами для кріплення та діаметр центрального отвору.
Ви можете також звернутися до спеціалістів з автомайстерні або до інтернет-магазинів з продажу дисків. Пам'ятайте, що безпека на дорозі - це завжди на першому місці. Зверніть увагу на матеріал дисків та їхню максимальну навантажуваність. Дуже хорошо коли диски мають красивий вид, тому раджу вам брати тільки литі.
Права доступа к этому форуму: