Форум общения для пользы друг друга
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Перейти вниз
jekalopah
Дата регистрации : 2023-02-13

Буду вдячний за поради та рекомендації з цього питання. Empty Буду вдячний за поради та рекомендації з цього питання.

Пн Янв 15, 2024 3:55 pm
Доброго дня всім! Можливо, хтось із вас мав досвід у виборі бухгалтера або бухгалтерської компанії для співпраці? Буду вдячний за поради та рекомендації з цього питання.
succotash956
Дата регистрации : 2023-02-14

Буду вдячний за поради та рекомендації з цього питання. Empty Re: Буду вдячний за поради та рекомендації з цього питання.

Вт Янв 16, 2024 4:26 pm
При виборі бухгалтера чи бухгалтерської компанії для співпраці, головна увага повинна бути приділена їх досвіду і репутації. Варто перевірити наявність ліцензій і сертифікатів, а також отримати відгуки від минулих клієнтів. Важливо також обговорити, які конкретно бухгалтерські послуги надаються і переконатися, що вони відповідають вашим потребам. Розгляньте вартість послуг і умови угоди. Обирайте бухгалтера, який забезпечить прозорість у роботі і буде готовий надавати підтримку та консультації за потреби.
jekalopah
Дата регистрации : 2023-02-13

Буду вдячний за поради та рекомендації з цього питання. Empty Re: Буду вдячний за поради та рекомендації з цього питання.

Ср Янв 17, 2024 3:44 pm
Я дуже вдячний за вашу докладну відповідь
hmelnickaae324
Дата регистрации : 2023-03-02

Чт Янв 18, 2024 3:14 pm
При виборі бухгалтера або компанії, слід враховувати їхні знання законодавства, досвід роботи в вашій галузі, репутацію та цінову політику. Рекомендую провести ретельний відбір і звертати увагу на рекомендації колег та клієнтів.
Права доступа к этому форуму: