Гель лаки для нігтів
Чт Сен 26, 2024 12:02 pm
Дівчата, привіт! Хтось пробував різні бренди гель-лаків для нігтів? Я почала цікавитися цією темою, але стільки варіантів, що очі розбігаються! Хочеться щось стійке, але щоб не псував нігті. Які у вас улюблені? І чи є якісь нюанси, на що варто звернути увагу?
Re: Гель лаки для нігтів
Чт Сен 26, 2024 12:03 pm
Я кілька разів брала різні бренди, але найбільше сподобалися ті, що не тріскаються після тижня. Важливо, щоб гель добре лягав і тримався довго. А ще звертай увагу на базу й топ, це не менш важливо для стійкості. І не забудь про лампу, яка підходить до обраного лаку.
Чт Сен 26, 2024 12:03 pm
О, так, у мене був сумний досвід із дешевими гель-лаками – на третій день з’являлися сколи. Вважаю, краще брати щось середньої ціни. Але навіть найдорожчий лак не допоможе, якщо не правильно підготувати нігті. Важливо добре знежирити перед нанесенням.
- safoka2609
Дата регистрации : 2022-01-24
Чт Сен 26, 2024 12:08 pm
Я вже пару років користуюся гель-лаками для нігтів <a href="https://beauty-prof.com/ua-nigti/ua-gel-laki/">https://beauty-prof.com/ua-nigti/ua-gel-laki/</a> , і для мене найголовніше – це поєднання якості та догляду за нігтями. Наприклад, якщо занадто часто робити гель, то навіть найкращий бренд може пошкодити нігтьову пластину. Тому я обираю ті, що містять поживні речовини для нігтів або хоч би не викликають сухості. Окрім того, звертай увагу на кольорову палітру – деякі бренди мають шикарні насичені кольори, але не всі добре перекривають з першого шару. Ну і не забувай про правильне зняття гелю – багато роблять помилку, коли здирають лак, і це сильно псує нігті. Важливо використовувати спеціальну рідину та трішки часу, щоб зняти акуратно.
- Marry0
Дата регистрации : 2024-09-26
Сб Окт 05, 2024 9:51 pm
А що може бути, якщо в мене не тримається гель-лак на нігтях?
Права доступа к этому форуму: